Paramétrages

Multipharma
Geharmoniseerde BI-oplossingen voor betere prestaties

Tot nu toe hadden de teams van Multipharma nog geen doeltreffend systeem om gegevens te analyseren. Gezien het hoge aantal gegevensbronnen en de handmatige tussenkomsten die nodig waren voor de verwerking van de gegevens, was de reporting een eentonig werk dat gepaard ging met een hoog risico op fouten. Het management had nood aan innovatieve tools die de souplesse boden die noodzakelijk was voor een gedetailleerde analyse van zijn activiteit.

Deze beslissingstool betekent een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van operationele uitmuntendheid. De 25 gebruikers kunnen voortaan met dezelfde tools werken en gemakkelijker communiceren, om de prestaties en de productiviteit van het bedrijf te verbeteren.

« Dankzij die algemene norm kunnen wij soepeler te werk gaan en delen wij de gegevens. Wij profiteren bovendien van een grotere analysecapaciteit. Het bereik is duidelijk veel groter. Wij kunnen onze cijfers veel grondiger analyseren en veranderingen vaststellen met betrekking tot de artikelen, per dag, per winkel ... De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloosajoutée. SQLI is een strategische samenwerkingspartner op het gebied van BI geworden. Zowel tijdens het project als bij de ondersteuning na de ingebruikstelling hebben de expertise en de productkennis van SQLI voor toegevoegde waarde gezorgd. »

Marijken Ottoy, Financial Controller, Multipharma

  • Deel
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin