Paramétrages

Heerlijke nostalgie
met Imperial

Imperial is een een authentiek merk dat bakproducten verkoopt. ze vroegen wax interactive in 2015 om een digitale strategie uit te werken en om het merk te lanceren op social media. het doel van imperial is om momenten van heerlijke nostalgie te delen via ilovebaking.be.

De context

Wax Interactive ontwikkelde een nieuwe digitale strategie. Het doel is om mensen te bereiken die graag bakken en die anderen willen aanzetten om ook te beginnen met bakken. Alle mogelijke marketingtactieken werden gebruikt om mensen bewust te maken van het merk. Bakken is deze dagen ook gelinkt aan verschillende voedselallergiën. Daarom gebruikte Wax Interactive digitale communicatie om deze goed gedefinieerde doelgroep te bereiken, te informeren en te inspireren.

De oplossing

Wax Interactive ontwierp en ontwikkelde de nieuwe responsive website ilovebaking.be. Op deze website zijn meer dan 400 recepten, tips en interessante blogs te vinden.

I Love Baking werd ook gelanceerd op Facebook, Instagram en Pinterest. Wax Interactive engageert mensen met actief community management, leuke content en inspirerende recepten.

Uiteindelijk werd er ook een activatiecampagne gelanceerd om lactosevrije producten te promoten, waarbij bloggers en consumenten werden betrokken.

  • Deel
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin