Paramétrages

De verkoop van immo stijgt
voor Belgium Family Invest

Sea-Coast is een van de grootste bouwbedrijven aan de Belgische kust, met een sterke focus op Nieuwpoort. Belgium Family Invest is de naam van de afdeling, die verantwoordelijk is voor de verkoop van appartementen en parkeerplaatsen. Ze werken samen met WAX Interactive sinds 2015 voor lead generation.

De context

WAX Interactive werkt voor Belgium Family Invest sinds november 2015. In het begin realiseerde WAX lead generation campagnes met ongeveer 100 leads per maand voor de projecten ‘Waterfront’ en ‘Havengeul’. Beide projecten bevinden zich in Nieuwpoort. Twee jaar later genereert WAX Interactive ongeveer 1000 leads per maand voor alle projecten van BFI. Hierbij gaat het onder andere over appartementen met een waarde van om en bij de € 1,3 miljoen.

De oplossingen

WAX Interactive biedt een mix van online promotie, met inbegrip van e-mail marketing, Facebook-publiciteit, banners en Google Adwords campagnes. Door deze acties kunnen mogelijke kopers en investeerders het juiste immoproject vinden en bijkomende informatie vragen. Elke lead wordt meteen geüpload in het CRM-systeem, samen met de bron van de aanvraag en het type advertentie waarop hij reageerde.

Drie call agents bellen de ontvangen leads en vullen de agenda’s van de Belgium Family Invest sales managers. WAX Interactive ontvangt ook real-time kwaliteitsscores van de leads via het CRM-systeem. Dit staat hen toe de campagne te optimaliseren.

Naast pure online sales via lead generation, is WAX Interactive ook verantwoordelijk voor het community management. Het team in Gent updatet op regelmatige basis de Belgium Family Invest website en Facebook-pagina.

  • Deel
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin