Paramétrages

Over ons
Marktleider op het gebied van digitale transformatie

SQLI Belgium adviseert middelgrote en grote bedrijven en ondernemingen bij hun digitale transformatie en prestaties. SQLI Belgium is al meer dan 15 jaar actief op de Belgische markt en heeft ca. 130 werknemers in dienst in Brussel en Gent.

Onze belangrijkste activiteiten zijn:

Customer Engagement
Door een unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van digitale marketing en technologische knowhow ontwikkelt en organiseert SQLI uw verkoop en klantervaring. Dit is wat wij bieden: het uitwerken en opzetten van activeringscampagnes, ondersteuning van uw verkoopteams d.m.v. de juiste CRM-tool, de implementatie van e-commerce oplossingen en het richting uw sites oriënteren van de klanten.

Gebruik en mobiele technologieën
Wij maken uw activiteiten en die van uw klanten mobiel: advies in mobiele strategie en ontwikkeling van mobiele applicaties.

"

Door de creativiteit en deskundigheid van ons kantoor voor digitale marketing te combineren met de digitale kennis van onze consultants, kunnen wij onze klanten beter laten presteren in de digitale wereld. Dat is een van de redenen waarom wij zo trots zijn om hier te werken!

laurent_de_roover_sqli_belgium

Laurent De Roover
CEO - SQLI Belgium

"

Data en Analytics
Het versleutelen en analyseren van de data is onlosmakelijk verbonden met het creëren van waarde. Wij zijn gespecialiseerd in dataopslag (Business Warehouse) en voorspellende analyse, maar ook in het ontwerp en de implementatie van planningtools.

Implementatie van ERP en ondersteuning
Als erkende en gecertificeerde SAP-partner kan SQLI bogen op een brede ervaring op het gebied van ERP-implementatie in een groot aantal industriesectoren. Met onze diensten op het gebied van advisering, integratie, ondersteuning en trainingen kunnen wij u gedurende het volledige proces begeleiden en u helpen bij het leren beheersen van uw systeem en uw activiteit.

Onze contacten

"

Van een kantoorloze start-up tot een op de Europese beurzen genoteerd concern. Geweldige collega’s en even geweldige herinneringen op het menselijk vlak. En steeds dezelfde waarden: kwaliteit, innovatie, plezier en tevreden klanten. En waarom zou u niet meedoen aan dit mooie avontuur?

Alain Renault
Delivery Director SQLI
arenault@sqli.com

"
"

Ik ben 16 jaar geleden begonnen als consultant en ben nu verkoopdirecteur voor de Benelux. Gedurende al deze jaren heb ik diverse functies bekleed en in diverse landen gewerkt. Ik werk graag met enthousiaste mensen en help hen met plezier om vooruit te komen.

David Vernaillen
Sales Director SQLI
dvernaillen@sqli.com

"
"

Ik heb 15 jaar geleden Wax Interactive België opgericht. Door toe te treden tot de groep SQLI, kregen wij de kans om met grote internationale merken te werken.

Brecht Malfait
Director WAX
bmalfait@wax-interactive.com

"

Onze vestigingen

SQLI Belgium

Lambroekstraat 5C
BE - 1831 Diegem


Tel: +32 2 304 62 23

WAX Belgium

Kortrijksesteenweg 90
BE - 9830 Sint-Martens-Latem


Tel: +32 9 329 83 80

Contacteer Ons

SQLI Belgium

Lambroekstraat 5C
BE - 1831 Diegem
Belgium
Tel : +32 2 311 58 38
infobe@sqli.com
 

WAX Interactive Belgium
Kortrijksesteenweg 62 
BE - 9830 Sint-Martens-Latem 
Belgium
Tel : +32 9 329 83 80
   

SQLI Luxemburg
204, Route d'Arlon 
LU - 8010 Strassen 
Luxemburg
Tel : +352 26 31 37 49
infolu@sqli.com