Paramétrages

Carrière
Beleef SQLI

"

Bij SQLI vinden we het van essentieel belang een omgeving aan te bieden waarin talenten zich kunnen uiten, kennis zich kan ontwikkelen en iedereen binnen het collectief van de Groep kan groeien, dit alles, ten gunste van onze klanten.

"

Wij zijn er van overtuigd dat er tijd nodig is om de prestaties van een onderneming duurzaam te maken, waarbij de ontplooiing van de medewerkers bevorderd moet worden en zij gestimuleerd moeten worden om zichzelf te overtreffen. Dat is de reden waarom wij bij SQLI vinden dat het van essentieel belang is een omgeving te bieden waarin talenten zich kunnen uiten, kennis zich kan ontwikkelen en iedereen binnen het collectief van de Groep kan groeien, dit alles, ten gunste van onze klanten.

Onze waarden, die gebaseerd zijn op belangrijke menselijke normen, zoals respect voor anderen, teamgeest, oprechte uitwisselingen, vastbeslotenheid en plezier bij onze dagelijkse bezigheden, zijn een aanmoediging voor de inzet van onze medewerkers, die zich vrij voelen om te durven, voorstellen te doen en op een andere manier tegen de dingen aan te kijken.

SQLI (voorheen EoZen) is een belangrijke partner op SAP-gebied, gespecialiseerd in digitale transformaties en WAX Interactive is ons kantoor voor digitale marketing.

SAP-Festival-group
   

Wat zeggen onze eigen werknemers?

Contacteer Ons

SQLI Belgium

Lambroekstraat 5C
BE - 1831 Diegem
Belgium
Tel : +32 2 311 58 38
infobe@sqli.com
 

WAX Interactive Belgium
Kortrijksesteenweg 62 
BE - 9830 Sint-Martens-Latem 
Belgium
Tel : +32 9 329 83 80
   

SQLI Luxemburg
204, Route d'Arlon 
LU - 8010 Strassen 
Luxemburg
Tel : +352 26 31 37 49
infolu@sqli.com